Contact

EFTRotterdam is gevestigd in Rotterdam Kralingen

Jaffadwarsstraat 17c

3061JL Rotterdam

telefoon: 06 4818 4717 ( Wanneer ik sessies heb, staat mijn telefoon uitgeschakeld. U kunt mijn voicemail inspreken; ik bel dan zo snel mogelijk terug. Zorg wel dat u uw telefoonnummer doorgeeft)

astridtanis@me.com

De doelgroep waarmee ik werk is veelal niet in staat tot reizen. Daardoor we werk ik ook online. Door de coronacrisis is dit alleen maar toegenomen. Een enkeling komt nog liever in de praktijk. Voor hen de volgende informatie. De praktijk is gelegen in de wijk Kralingen Rotterdam. Er is voldoende parkeerruimte maar wel betaald parkeren € 3.00 per uur.

Met de Metro de noord zuid lijn, uitstappen op de Gerdesiaweg en dan een klein kwartiertje lopen.

Met de auto vanaf de E19 neem afslag S108, daarna rechts de Jacques Dutilhweg op. Aan het einde rechts de Kralingse Zoom op. Na 200 meter bij de stoplichten links de Kralingse Plaslaan op. Bij de tweede rotonde de derde afslag nemen de Karmelweg op. Daarna de tweede afslag links is de Jaffadwarsstraat.

De praktijkruimte is op de tweede verdieping en er is geen lift aanwezig. Mocht dit i.v.m. lichamelijke beperkingen een probleem opleveren dan blijft een online cunsult een goede oplossing.